Chutný bezmäsitý obed.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Placky plné tých najlepších chutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Sezónna dobrota gulášového typu nasýti a zahreje v chladnejších jesenných dňoch.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Chutné masovo-hubové soté v omáčke zahustenej vajíčkami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Špízy sú jednoduchým a obľúbeným spôsobom prípravy jedla na grilovačke. Rovnako jednoduchá je ich príprava v rúre. Prípravou v alobale, či už na grile, alebo v rúre, sú oveľa viac šťavnatejšie.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Šťavnaté marinované kuracie prsia s mäkučkou bravčovou pečienkou, šampiňónmi, preliate syrovou omáčkou s petržlenovou vňatkou. Podávame s varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Niekto zeler obľubuje, niekto nie. V tejto skvelej kombinácii zachutí všetkým.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Chutné špízy v sobotu na obed :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Recept na jednoduché ale chutné hydinové srdiečka s mrkvou a šampiňónmi v smotanovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Rýchly, jednoduchý, bezmäsitý obed. Podávame s haluškami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá vianočná polievka, ktoré v sebe nesie chuť obľúbenej kyslej kapusty, šošovice a čerstvých húb.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Pokrm vhodný nielen na Halloween. Pripomína strašidelné hlavy plné červíkov :). Podávame so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka