svetvomne.sk

 

Filter

 

 

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Sviečková na smotane

Sviečková na smotane

Klasická dobrota českej kuchyne je náročnejšia na čas pri varení, avšak trpezlivosť pri jej príprave stojí za tento gurmánsky zážitok.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
3 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

 
 

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť