svetvomne.sk

 

Filter

 

 

Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou

Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou

Obľúbené grilované morčacie rezne, zapečené so sladkou broskyňou a chutným syrom, v sladkej broskyňovo-vínovej omáčke. Podávame s ryžou preliatou omáčkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná

Holandská omáčka

Holandská omáčka

Tradičná omáčka francúzskej kuchyne z masla a šľahaných vaječných žĺtkov.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka

Hubové rizoto s kuriatkami

Hubové rizoto s kuriatkami

Recept na prípravu lahodného krémového talianskeho risotta s čerstvými kuriatkami.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové rezne na bielom víne

Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
nízka

Špagety all'Amatriciana

Špagety all'Amatriciana

Alla Amatriciana [alla matriˈtʃaːna] je ľudový názov tradičnej talianskej omáčky na cestoviny, ktorej základ tvoria solená sušená slanina z bravčového krku, paradajky a syr pecorino. Je použiteľná aj s inými druhmi cestovín, napr. bucatini a veľmi chutná :)

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
25 min.
Náročnosť
stredná

Ossobuco - dusené teľacie lýtko

Ossobuco - dusené teľacie lýtko

Talianska špecialita z Milána - teľacie lýtko so špikovou kosťou dusené so zeleninou a vývarom.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
stredná

Špargľové rizoto

Špargľové rizoto

Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúce krémové rizoto zo zelenej špargle.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
stredná

Hermelín vo vínnom cestíčku

Hermelín vo vínnom cestíčku

Rýchly a jednoduchý recept na prípravu chutného hermelínu.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka

Hlivové rizoto

Hlivové rizoto

Jemné rizoto s obľúbenou hlivou ustricovou. Podávame so strúhaným syrom. Najchutnejší je parmezán.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná

Hovädzie predné so zelerom

Hovädzie predné so zelerom

Chutné mäsko s jemnou zelerovou omáčkou. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
3 h.
Náročnosť
vysoká

Teľacie kocky na bielom víne

Teľacie kocky na bielom víne

Šťavnaté mäso so zeleninou. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Šafránové rizoto

Šafránové rizoto

Krémová pochúťka lahodnej chuti, tiez známa ako Milánske rizoto (Risotto alla Milanese).

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Perkelt z hlivy ustricovej

Perkelt z hlivy ustricovej

Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.

Kuchtil
Norika
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Vianočné vínové venčeky

Vianočné vínové venčeky

Krehké vianočné pečivo spájané džemom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Kapor na víne

Kapor na víne

Kuchtil
Norika
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
nízka

Tekvicové sufflé

Tekvicové sufflé

Najlahodnejšia rýchla chuťovka z tekvice.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť