Obľúbené grilované morčacie rezne, zapečené so sladkou broskyňou a chutným syrom, v sladkej broskyňovo-vínovej omáčke. Podávame s ryžou preliatou omáčkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Tradičná omáčka francúzskej kuchyne z masla a šľahaných vaječných žĺtkov.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu lahodného krémového talianskeho risotta s čerstvými kuriatkami.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Alla Amatriciana [alla matriˈtʃaːna] je ľudový názov tradičnej talianskej omáčky na cestoviny, ktorej základ tvoria solená sušená slanina z bravčového krku, paradajky a syr pecorino. Je použiteľná aj s inými druhmi cestovín, napr. bucatini a veľmi chutná :)
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Talianska špecialita z Milána - teľacie lýtko so špikovou kosťou dusené so zeleninou a vývarom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúce krémové rizoto zo zelenej špargle.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Rýchly a jednoduchý recept na prípravu chutného hermelínu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Jemné rizoto s obľúbenou hlivou ustricovou. Podávame so strúhaným syrom. Najchutnejší je parmezán.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Chutné mäsko s jemnou zelerovou omáčkou. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. Náročnosť
vysoká
Šťavnaté mäso so zeleninou. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Krémová pochúťka lahodnej chuti, tiez známa ako Milánske rizoto (Risotto alla Milanese).
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Krehké vianočné pečivo spájané džemom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná