Veľmi chutne pripravená teľacia pečeň s hlivou. Odporúčame podávať s varenými zemiakmi, alebo ryžou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá, do jemna mixovaná, hlivovo - zemiaková polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Kuracie prsia v hlivovej omáčke nadchnú i tých náročnejších hostí.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jemné rizoto s obľúbenou hlivou ustricovou. Podávame so strúhaným syrom. Najchutnejší je parmezán.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Ľahký nízkotučný obed či večera.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jemná hlivová omáčka, ktorú si zamilujete.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Chutná zdravá hliva v cestíčku. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Skvelá, zdravá a chutná hlivová cesnačka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Omáčka je vhodná na konzumáciu s cestovinami. Veľmi chutná je aj s parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Mimoriadne chutná dusená hliva v jemnej smotanovej omáčke s kurkumou. Podávame s cestovinami, haluškami, alebo s ryžou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá, diétna hlivová polievka uvarená pomocou parného hrnca.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Falošná držková polievka z hlivy ustricovej je rovnako chutná ako pravá držková.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravu hlivového gulášu so zemiakmi
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Zdravý obed z hlivy ustricovej. Podávame s cestovinami alebo s haluškami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Hustá hlivová polievka so zeleninou a výbornou domácou cestovinou - rajbaničkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
vysoká
Jemná hlivová polievka so zemiakmi a smotanou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Hustá hlivová polievka pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete zredukovať, prípadne niektoré podľa chuti ani nepoužiť. Nekorenená bude chutiť aj deťom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná