svetvomne.sk

 

Filter

 

 

Platesa s bylinkovým maslom

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Pstruh s tymiánom

Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Pangasius na bambusových výhonkoch

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
nízka

Pečené rybie filé v trojobale

Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Pangasius zapečený s hermelínom

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
35 min.
Náročnosť
nízka

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Filet z aljašskej tresky na pare

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

ActiFry pečená pražma

ActiFry pečená pražma

Recept na prípravu filetu z pražmy zlatej.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
Náročnosť
nízka

Platesa na zelenine

Platesa na zelenine

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločie mäso má nevýraznú chuť, avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku, ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte, že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so zemiakovými prílohami.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť