Národné kuchyne
Viac
Filter
  Viac  
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie prsia so zemiakmi
Jurgason 1 h. 20 min. nízka
Kuracinka v cibuľovej omáčke
Jurgason 45 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené marinované rebierka
Michal 1 h. 30 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-paradajková polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová omáčka s knedľou
ZÁKUSKY
Medové rezy s orechovou grilážou
Kôprová smotanová polievka
Kurací paprikáš
DEZERTY V POHÁRI
Tvarohový krém
SIRUPY A ČAJE
Bazový sirup
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kokosová dusená zelenina
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
Zeleninové karbonátky s cuketou
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies