Pripravte si vynikajúce cestoviny s konzervovaným tuniakom, sviežim citrónom a kaparmi v domácich podmienkach ako od profesionáneho kuchára niekde v srdci Talianska. Kvalitné suroviny pomôžu dosiahnúť dokonalý výsledok.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Talianska klasika "Spaghetti al pomodoro fresco e basilico" si našla popularitu v jedálničkoch gurmánov po celom svete vďaka jednoduchosti a príjemnej chuti.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jednoduché a chutné jedlo z pár bežných ingrediencií jemne krémovej konzistencie doladené slano-kyslími kaparami. Namiesto kapár sa dajú použiť napríklad zelené olivy, alebo najemno nakrájané kyslé uhorky.
Kuchtil
MichalČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Sýty šalát s kuskusom, rukolou a fazuľou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Zaujímavá kombinácia brokolice a syra
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Osviežujúce slané zapekané zeleninové rolky.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
"Caesar salad" vytvoril v roku 1924 taliansky šéfkuchár Caesar Cardini vo svojej reštaurácií v Tichuane, Mexiko. Zostavovali ho v rámci šou priamo na stole pred klientom. V tom čase sa podával ešte bez ančovičiek.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Recept na fantastický luxusný šalát s kurkumou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Výborný recept na prípravu filetu z tilapie nílskej na osviežujúco kyselkavej maslovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Zmodernizovaná verzia klasického receptu na šalát z kvalitnej salámy, zeleniny a majonézy. Stane sa snom každej chuťovej bunky.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Recept na výborné zemiakovo lososové fašírky s minimom použitia oleja a pikantným dipom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná