Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jemné a šťavnaté kuracie rezne obalené v nadýchanom zemiakovom cestíčku. Podávame s obľúbenou restovanou alebo surovou zeleninkou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý a chutný obed na každý deň.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovom masle. Ako prílohu sme zvolili jednoduché zemiaky s petržlenovou vňaťou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Výdatné a chutné jedlo pre každého, koho čaká náročný deň.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Výborná kuracia polievka s mäsom, zeleninou a s vlastnoručne pripravenými domácimi rezancami.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý recept na prípravu hlivového gulášu so zemiakmi
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu zemiakových halušiek, zapekaných s kuracím mäsom a zeleninou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá príloha k obedu.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Lahodné kuracie mäso ochutené marinádou, zapečené so zemiakmi a cibuľkou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Smotanová polievka z bielej fazule. Polievku podávame pred druhým sladkým hlavným jedlom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka