Chutná a výborná vegetariánska zelenina inšpirovaná indickou kuchyňou. Môžeme konzumovať s ryžou, alebo ako samostatný pokrm, zvlášť pri držaní odľahčujúcej diéty.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Rýchle šťavnaté kuracie prsia
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Tamatar Raita (Paradajková Raita) je chutný šalát s obľubou podávaný ku takmer všetkým slaným vegetariánskym jedlám. Jeho príprava je rýchla a jednoduchá.
Kuchtil
DadaČas prípravy
10 min.Náročnosť
nízka
Chutný strukovinový šalát je vhodný ku grilovaným a pečeným mäsám.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere vašich najbližších.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jednoducho a rýchlo pripravená polievka z čerstvých paradajok.
Kuchtil
DadaČas prípravy
10 min.Náročnosť
nízka
Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Chutný cestovinový šalát s jogurtovým dresingom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Chutné plnené tortily s jogurtovo-uhorkovým dresingom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Rýchly a jednoduchý recept na zeleninový šalátik s jemným kozím syrom a chrumkavými slnečnicovými semienkami.
Kuchtil
MichalČas prípravy
10 min.Náročnosť
nízka
Svieža letná polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý a obľúbený šalát z mozarelly, paradajky a bazalky.
Kuchtil
MichalČas prípravy
5 min.Náročnosť
nízka
Obložené chlebíčky majú veľa podôb. Ponúkame klasický, nezabudnuteľný recept z nášho detstva na jednoduché obložené sendviče. Žiadna oslava či Silvester bez nich nemohol byť! Chutia aj dnes, rovnako dobre ako v minulosti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Pomazánku podávame natretú na chlebe či pečive, chutí teplá aj studená.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Aloo Baingan masala je obľúbený indický pokrm plný zeleniny a typického korenia. Ponúkame jeden zo základných receptov, ktorý má vzhľadom na veľkosť krajiny, z ktorej pochádza mnoho obmien.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Výborné jedlo z kuracích pŕs zapečené vo forme na srnčný chrbát.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Lahodné, ľahké soté z kuracieho mäsa, doplnené farebnou a výživnou zeleninou. Vhodnou prílohou môže byť ryža alebo cestoviny.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Osviežujúci letný šalát z obľúbenej zeleniny.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Taliansky recept na kura Cacciatore [kačatóre] v omáčke s bylinkami, paprikami, paradajkami a čiernymi olivamy. Ako príloha dobre poslúžia špagety, alebo ryža.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutné farebné lečo. Lečo môžeme konzumovať pripravené s vajíčkami, alebo aj ako dusenú zeleninovú prílohu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná