Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno s koreňovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. stredná
Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou
Dada 2 h. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Silvestrovská kapustnica
Dada 1 h. 30 min. stredná
Bravčové na kremžskej horčici
Dada 60 min. nízka
Boršč
Dada 2 h. vysoká
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s paradajkami a mäsom
Dada 60 min. stredná
Balkánsky plameň
Jurgason 60 min. nízka
Bravčový guláš so šampiňónmi
Michal 1 h. 10 min. nízka
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Citrónové rezy
Fašírka s vajcom
SLANÉ CHUŤOVKY
Syrová roláda
Mliečna fazuľová polievka
Medové rezy s orechovou grilážou
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Vajíčková polievka s mrkvou
Ananásové rezy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies