Tradičný recept na legendárny majonézový šalát so salámou a koreňovou zeleninou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jemné králičie mäsko v krémovej zeleninovej omáčke servírované s knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Recept na prípravu bravčovej krkovičky s kuracími stehnami na vlastnej šťave s omáčkou z mixovanej mrkvy a petržlenu.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Výborný šalát so zemiakov a zeleniny, vhodný k vyprážanému rezňu na dni horúce.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Pochúťkový šunkový šalát so zeleninou a zemiakmi s obľúbenou i zatracovanou majonézou :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Obľúbený klasický šalát zo sparenej kapusty v sladkokyslom náleve. Podávame k pečeným a duseným mäsám.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Klasická dobrota českej kuchyne je náročnejšia na čas pri varení, avšak trpezlivosť pri jej príprave stojí za tento gurmánsky zážitok.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Skutočne výborná klasika, sviečková, ako nám ju varil otec už pred päťdesiatimi rokmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Tradičný letný zeleninový šalát zo skorej kapusty, mladej mrkvičky, uhoriek, paradajok a mladej cibuľky, v sladkokyslom náleve. Šalát je vhodný k mnohým pokrmom z mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná
Podávame s cestovinami alebo parenou žemľovou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Veľmi chutný kapustový šalát, obľúbený nielen v ázijskej kuchyni. Môžeme podávať k takmer všetkým slaným hlavným jedlám nevegetariánskej, ale aj vegetariánskej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúca "sviečková" z kuracieho mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Mäkkučké hovädzie mäso v lahodnej omáčke, podávané s parenou knedľou. To musíte vyskúšať!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Hustá mliečna polievka s jemnou chuťou mrkvy.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Výborný, jemne pikantný, plnený utopenci - klasika českej studenej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Svieži a chutný šalátik z čerstvej červenej kapusty s majonézou. Pre menej kalórií môžete použiť majonézu "light", alebo nízkotučný jogurt.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Chutný strukovinový šalát je vhodný ku grilovaným a pečeným mäsám.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka