Skutočne výborná klasika, sviečková, ako nám ju varil otec už pred päťdesiatimi rokmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Veľmi chutný kapustový šalát, obľúbený nielen v ázijskej kuchyni. Môžeme podávať k takmer všetkým slaným hlavným jedlám nevegetariánskej, ale aj vegetariánskej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Obľúbená a veľmi chutná šošovicová polievka so slivkami na vianočný stôl.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá, rýchla a výborná paradajková polievka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok. Namiesto sterilizovaných paradajok môžete do polievky pridať čerstvé, tie však treba pred nakrájaním zaliať vriacou vodou a ošúpať.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Svieža letná polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Recept na výborný krémový prívarok zo šošovice, so zemiakmi a volským okom.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Svieži a chutný šalátik z čerstvej červenej kapusty s majonézou. Pre menej kalórií môžete použiť majonézu "light", alebo nízkotučný jogurt.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Obľúbená hustá mliečna fazuľová polievka. Podávame s maslom, ktoré výrazne zjemní chuť.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Chutné a zdravé bezmäsité jedlo na grilovačke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Jednoducho skvelý prívarok pre všetkých milovníkov voňavého kôpru. Podávame s knedľou a vajíčkom vareným natvrdo.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Biela kapusta so sladkou medovou chuťou je vynikajúca príloha k slanej pečenej kačici.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravu chutného obeda zo špargle. Podávame so zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený klasický šalát zo sparenej kapusty v sladkokyslom náleve. Podávame k pečeným a duseným mäsám.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Červená repa patrí medzi najliečivejšie druhy potravín. Môžeme z nej pripraviť veľmi chutné a ľahko stráviteľné jedlá. Sterilizovaná cvikla s chrenom je vhodným doplnkom k jedlám z mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Dusená červená kapusta s čerstvou pomarančovou šťavou má jemnú citrusovú chuť.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na domáci nakladaný lahôdkový chren s jablkami.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Klasický, jednoduchý šalát z paradajok a cibule.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Tradičný letný zeleninový šalát zo skorej kapusty, mladej mrkvičky, uhoriek, paradajok a mladej cibuľky, v sladkokyslom náleve. Šalát je vhodný k mnohým pokrmom z mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúca "sviečková" z kuracieho mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Hustá mliečna polievka s jemnou chuťou mrkvy.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Výborný šalát so zemiakov a zeleniny, vhodný k vyprážanému rezňu na dni horúce.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná