Klasika s kyslo-korenistou chuťou dijonskej horčice na smotane.
Kuchtil
MichalČas prípravy
5 min.Náročnosť
nízka
Chutný obed nielen pre deti. Podávame s cestovinou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Obľúbená prekladaná kapusta s mletým hovädzím mäsom s ryžou, hovädzou klobásou, zaliata smotanou. Je to skutočne pochúťka!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Podávame so zemiakovým šalátom alebo s inou zemiakovou, prípadne zeleninovou prílohou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Karfiolový nákyp a pikantnou chuťou syra Niva, ktorý je obdobou francúzskeho syra Roquefort.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná
Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý chrumkavý posúch z kysnutého cesta.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Chutné kúsky morčaciny v karí-smotanovej omáčke podávame s cestovinami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Vynikajúce predjedlo i chuťovka. Podávame na tanierikoch a konzumujeme príborom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
vysoká
Skvelý tekvicový koláč s vôňou škorice a zázvoru, pokrytý chrumkavým bielkovým snehom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Krehké obľúbené pečivo bez kysnutia cesta.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Chutné bryndzové tyčinky vhodné na každú oslavu.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Obľúbený prívarok z letnej tekvice a nových zemiakov, pripravený s kyslou smotanou a podávaný s chutnými hovädzími rezňami pečenými v rúre. Ak varíte pre štyroch, varte z polovice 🙂!
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Jemná a lahodná torta bez masla, ktorou sa zavďačíte aj tomu najväčšiemu maškrtníkovi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Tradičná šalátová polievka našej babičky.
Kuchtil
EditkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Výborný rýchly bezmäsitý obed.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Recept na majonézový šalát, ktorého hlavnou zložkou je cvikla. Cvikla obsahuje veľké množstvo vitamínov. Odporúčame robiť v jesenných a zimných mesiacoch, kedy je táto zelenina sezónna a účinne posilní vaše zdravie a imunitu.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý, chuťovo zaujímavý diétny pokrm plný vitamínov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Hustá pasta z baklažánu je výborná príloha ku grilovaným mäsám. Chutné vegetariánske jedlo pripravíme keď ju podávame k pečeným zemiakom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
stredná