Jednoduché prekladané zemiaky z nepredvarených zemiakov. Podávame s kyslou uhorkou a tatárskou omáčkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Šťavnatý obed z jedného hrnca.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúca klasika z maďarskej kuchyne. Podávame s parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Podľa tohoto receptu si poľahky pripravíte kuracie mäsko zapečené s hráškom v "cestíčku" z vajec, smotany a múky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Mäso, plnka, príloha - všetko naraz upečené. Jednotlivé porcie servírujeme jednoducho - v alobale v ktorom sme ich piekli.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Výdatné a chutné jedlo pre každého, koho čaká náročný deň.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Podávame s cestovinami alebo parenou žemľovou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná