Filter
Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Pozrite ako jednoducho sa dá pripraviť vizuálne a chuťovo zaujímavý pokrm zo surovín ktoré každý pozná a zbožňuje. Napriek tomu s týmto receptom uspejete pri romantickej večeri, rodinnom obede aj u detí.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Podávame s dusenou zeleninou alebo varenými zemiakmi.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka