Filter
Viedenské rezne patria medzi najchutnejšie rezne kuchárskeho umenia. Klasický viedenský rezeň má váhu 250g, je vyklepaný natenko, obalený v trojobale a vypražený na masle. Ponúkame naše, aj keď menšie, rezníky. Chutia rovnako dobre, ako rakúske :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Recept na výborný krémový prívarok zo šošovice, so zemiakmi a volským okom.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Hustá zimná polievka ktorá zahreje a zasýti. Kto nemôže byť bez mäsa, kľudne nech si do nej pridá nakrájanú opečenú klobásku :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Hustá desiatová polievka plná zdraviu prospešných strukovín a nie zrovna zdraviu prospešnej klobásky :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Hustá polievka z obľúbených jesenných húb so zemiakmi a zeleninou. Táto hubová polievka vás nielen zasýti, ale aj zahreje!
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Jesenná polievka z čerstvých suchohríbov a masliakov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
vysoká
Jednoduchá obľúbená klasika na obed. Pre príjem nezdravého množstva energie konzumujmeme s hranolkami :) Pre príjem zdravšieho množstva energie doporučujeme ako prílohu varené zemiaky. Samozrejmosťou je podávanie tatárskej omáčky k pokrmu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka