Filter
Vynikajúce svieže paradajky s bryndzovo-ananásovou plnkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Svieža letná polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Obložené chlebíčky majú veľa podôb. Ponúkame klasický, nezabudnuteľný recept z nášho detstva na jednoduché obložené sendviče. Žiadna oslava či Silvester bez nich nemohol byť! Chutia aj dnes, rovnako dobre ako v minulosti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Alla Amatriciana [alla matriˈtʃaːna] je ľudový názov tradičnej talianskej omáčky na cestoviny, ktorej základ tvoria solená sušená slanina z bravčového krku, paradajky a syr pecorino. Je použiteľná aj s inými druhmi cestovín, napr. bucatini a veľmi chutná :)
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná