Hustá desiatová polievka plná zdraviu prospešných strukovín a nie zrovna zdraviu prospešnej klobásky :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Recept na pečené kuracie stehná a klasická plnka, vhodná na plnenie kurčiat či samostatne pečená.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Carbonara je tradičná talianska úprava cestovín so slaninou, syrom Pecorino a vajíčkami. Najvhodnejšie cestoviny na prípravu sú práva špagety.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Hustá chutná polievka na obed i na večeru.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Hustá hlivová polievka so zeleninou a výbornou domácou cestovinou - rajbaničkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
vysoká
Lahôdka z kačacích stehien.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 50 min.Náročnosť
stredná
Dusená krémová ryža zjemnená smotanou. Vhodná ako príloha k vyprážanému a grilovanému mäsu a zelenine.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Chutná prílohová knedľa z toastového chleba.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Polievka plná zdravej zeleniny. Bez pridania soli pri jej varení ju umožní podávať aj malým deťom, ktorým určite zachutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
... na sobotnú grilovačku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Na túto polievočku vám budú stačiť nožičky zo šampiňónov. Klobúčiky použite na iný pokrm z týchto chutných húb.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Obložené chlebíčky majú veľa podôb. Ponúkame klasický, nezabudnuteľný recept z nášho detstva na jednoduché obložené sendviče. Žiadna oslava či Silvester bez nich nemohol byť! Chutia aj dnes, rovnako dobre ako v minulosti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Ribollita je tradičná talianska polievka z oblasti Toskánska. Túto hustú polievku tvorí pestrá zmes zeleniny a na jej prípravu existuje mnoho zaručených receptov. Uvarte si tento, nami uvedený. Je vyskúšaný a môžeme potvrdiť že je výborný.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Ľahké a chutné jedlo, ktoré chutí všetkým.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Ide to aj bez mäsa :) Chutný "hamburger" nielen pre vegetariánov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Chutné šťavnaté bravčové hamburgery so syrom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Viedenské rezne patria medzi najchutnejšie rezne kuchárskeho umenia. Klasický viedenský rezeň má váhu 250g, je vyklepaný natenko, obalený v trojobale a vypražený na masle. Ponúkame naše, aj keď menšie, rezníky. Chutia rovnako dobre, ako rakúske :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Jesenná polievka z čerstvých suchohríbov a masliakov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
vysoká
Cestoviny s parenou brokolicou a paradajkami v jemnej bazalkovo - petržlenovej omáčke.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Recept na výborný krémový prívarok zo šošovice, so zemiakmi a volským okom.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Skvelá, nemastná hovädzia fašírka plnená mrkvou. Podávame so zemiakovou prílohou, alebo s obľúbeným prívarkom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 50 min.Náročnosť
stredná
Maslová kalerábová polievka so zemiačikmi a haluškami. Jemne posolená chutí aj dospelým.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná