Obľúbená pochúťka pre všetkých milovníkov pečených bravčových kolien :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Hustá desiatová polievka. Podávame s chlebom alebo pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Skvelá, zdravá a chutná hlivová cesnačka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Hovädzí guláš na ázijský spôsob. Výborný tip na chatu, ak ťa už klasický kotlíkový guláš nudí. Curry (karí) pochádza z Indie, ale už si ho veľmi obľúbili v Japonsku, Thajsku, aj v západnom svete.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Placky plné tých najlepších chutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Porcie voňavého mäsa so zemiakmi a šampiňónmi. Jednoduchá príprava, jednoduché servírovanie.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Hustá zimná polievka ktorá zahreje a zasýti. Kto nemôže byť bez mäsa, kľudne nech si do nej pridá nakrájanú opečenú klobásku :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Klasická kapustnica s mäsom, sušenými slivkami a pikantnou klobáskou, ktorá jej pridá charakteristickú chuť.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Guláš zo sporáka na veľkú rodinnú oslavu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Pôvodný recept na túto starodávnu polievku hovorí o jej príprave v kotlíku na ohni a pečení zemiakov v pahrebe. Ponúkame vám jednoduchú prípravu tejto chutnej a zdravej polievky v modernej kuchyni.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Zapekané mäso so zeleninou a syrom ochutenou zemiakovou kašou. Je to výborný obed, či večera a bude všetkým chutiť. Vyskúšajte!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Hustá pasta z baklažánu je výborná príloha ku grilovaným mäsám. Chutné vegetariánske jedlo pripravíme keď ju podávame k pečeným zemiakom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Hrejivá polievočka, plná koreňovej zeleniny, ktorá nielen zahreje a zasýti, ale aj pomôže zabojovať proti nejakej-tej tukovej bunke :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
vysoká
Veľká polievka, z veľkej fazule, s veľkým kúskami údeného mäsa, pre veľa veľkých hladošov. Pre menej veľkých hladošov varíme polievku z polovičného množstva ingrediencií.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Vynikajúci obed či večera z jedného pekáča.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravu hlivového gulášu so zemiakmi
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Obľúbená klasika: kelový prívarok s duseným bravčovým. Podávame podľa chuti s čerstvým voňavým chlebíkom
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Falošná držková polievka z hlivy ustricovej je rovnako chutná ako pravá držková.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Klasická, tradične obľúbená polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. Náročnosť
stredná