Tradične upravené zemiaky vhodné ako príloha k mäsu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Veľký hrniec, hustej desiatovej polievky, plnej zeleniny, zemiakov a fankfurtských párkov :) (a preto frankfurtská šošovicová...)
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Veľká polievka, z veľkej fazule, s veľkým kúskami údeného mäsa, pre veľa veľkých hladošov. Pre menej veľkých hladošov varíme polievku z polovičného množstva ingrediencií.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Sezónna dobrota gulášového typu nasýti a zahreje v chladnejších jesenných dňoch.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Klasická, tradične obľúbená polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Obľúbená klasika: kelový prívarok s duseným bravčovým. Podávame podľa chuti s čerstvým voňavým chlebíkom
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Falošná držková polievka z hlivy ustricovej je rovnako chutná ako pravá držková.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúci jednoduchý granadír či granadír pochod, granadír marš, alebo len cestoviny so zemiakmi. Na jeho prípravu môžeme použiť varené zemiaky či cestoviny, ktoré nám zvýšili pri príprave iného pokrmu, alebo si uvaríme čerstvé.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúca, ľahká gulášová polievka z jemného teľacieho mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Mäso, plnka, príloha - všetko naraz upečené. Jednotlivé porcie servírujeme jednoducho - v alobale v ktorom sme ich piekli.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Klasická kapustnica s mäsom, sušenými slivkami a pikantnou klobáskou, ktorá jej pridá charakteristickú chuť.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jemná hlivová omáčka, ktorú si zamilujete.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá desiatová polievka, vďaka použitiu sterilizovanej fazule rýchla na prípravu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná
Výborná bryndzová polievka pre celú rodinu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Hustá polievka z obľúbených jesenných húb so zemiakmi a zeleninou. Táto hubová polievka vás nielen zasýti, ale aj zahreje!
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. Náročnosť
stredná
Obľúbené placky plnené chutnou pikantnou pečienkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Hustá polievka, zo štyroch druhov fazúľ a cícera, s vynikajúcim údeným kolienkom. Polievku odporúčame uvariť vo väčšom množstve, nakoľko ju budete chcieť raňajkovať, obedovať i večerať pre jej neodolateľnú chuť.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Guláš zo sporáka na veľkú rodinnú oslavu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Placky plné tých najlepších chutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutný kelový prívarok s kuracími kúskami v jemnej omáčke. Podávame s volským okom a čerstvým chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Výborná desiatová polievka. Podávame s čerstvým pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Klasický hustý guláš, ktorý najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Nezabudnite ho zapiť, dobrým chladeným pivkom!
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná