Polievka na čas "chrípkový". Podávame s opečeným pokrájaným pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené tradičné slovenské pirohy so smotanou a slaninou. Servírujeme podľa chuti posypané nasekanou pažítkou, nasekaným kôprom, alebo smaženou cibuľkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutná polievka s ľahkou maslovou príchuťou plná zdravej zeleniny. Servírujeme ju s cesnakovými krutónmi a posypanú nasekanou petržlenovou vňaťou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Zemiakové placky sú veľmi obľúbené a tak sme ich my, trochu vylepšili!
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Khičadi (Kichadi) je základom indickej kuchyne. V ajurvéde je hlavným liečivým, vyrovnávajúcim a detoxikačným pokrmom. Má veľmi priaznivé účinky na tráviace orgány. Základom sú koreniny, ryža Basmati, fazuľa Mungo (alebo šošovica) a zelenina.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
vysoká
Tradičné slovenské jedlo s unikátnou chuťou, vysokou energetickou hodnotou a pozitívnym vplyvom na tráviaci trakt.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu sabdži (sabji), indickej zmesi dusenej zeleniny, zemiakov a korenín, na cibuľovo-paradajkovom základe. Môžeme podávať s ryžou, ako hlavné jedlo dňa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná
Vhodné ako príloha k paprikášom, perkeltom či omáčkam. Tiež vhodné ako samostatný pokrm na sladko s makom a cukrom, alebo na slano s bryndzou a slaninkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Hustá polievka plná zeleniny, chutných lesných húb a drobných zemiakových halušiek.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Ľahké a zdravé zeleninové jedlo.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá, rýchla, krémová polievka, plná zeleniny, vhodná pre deti aj dospelých.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Obľúbená klasika: kelový prívarok s duseným bravčovým. Podávame podľa chuti s čerstvým voňavým chlebíkom
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Veľká polievka, z veľkej fazule, s veľkým kúskami údeného mäsa, pre veľa veľkých hladošov. Pre menej veľkých hladošov varíme polievku z polovičného množstva ingrediencií.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Chutná hustá polievka, plná zdravej zeleniny, ktorú obľubujú nielen deti, ale aj dospelí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Recept na veľmi chutné a sýte opekané zemiaky s cibuľou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
35 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Výdatné a chutné jedlo pre každého, koho čaká náročný deň.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá, do jemna mixovaná, hlivovo - zemiaková polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
Smotanová zeleninová polievka so šošovicou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Tradičná šalátová polievka našej babičky.
Kuchtil
EditkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná