Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Recept na jemne kuracie mäsko s restovanou zelenou fazuľkou.
recept,fotorecept,kuracie prsia,fazuľové struky zelené mrazené,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bujón kurací | ½ | kusu | |
cesnak sušený | ¼ | čajovej lyžičky | |
fazuľové struky zelené mrazené | 400 | gramov | |
korenie karí | ¼ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne celé | ¼ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | 1 | štipka | |
kuracie prsia | 500 | gramov | |
maslo | 30 | gramov | |
múka hladká | - | ||
soľ | - | ||
soľ zeleninová | ¼ | čajovej lyžičky | |
voda | 0 |
Recept
2.
korenie čierne celé ¼ čajovej lyžičky • soľ • korenie karí ¼ čajovej lyžičky
Osolíme a okoreníme.
5.
múka hladká • voda • maslo 10 gramov
V studenej vode rozmiešame múku a vlejeme do hrnca s mäsom. Necháme prejsť 5 minútovým varom, šťavu prichutíme kúskom masla, premiešame a odstavíme.
6.
fazuľové struky zelené mrazené 400 gramov
Mrazené alebo čerstvé zelené fazuľkové struky povaríme v slanej vode asi 5 minút do polomeka.
7.
cesnak sušený ¼ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté 1 štipka • soľ zeleninová ¼ čajovej lyžičky
Fazuľky necháme vychladnúť. Na panvicu dáme trocha oleja, pridáme fazuľky, cesnak, korenie a zeleninovú soľ (podravka, vegeta), orestujeme asi 2-3 minuty.
8.
Kuracie mäso a fazuľky podávame so zemiakmi alebo ryžou.
Dobrú chuť!