Šampiňóny plnené kačacou pečienkou

Šampiňóny plnené kačacou pečienkou

Skutočná lahôdka pre labužníkov.

recept,fotorecept,šampiňóny,kačacia pečeň,Husacie a kačacie mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Husacie a kačacie mäso

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa100gramov
kačacia pečeň300gramov
olej repkový1polievková lyžica
rozmarín-
šampiňóny8kusov

 

Recept

1. 

šampiňóny 8 kusov

Väčšie šampiňóny umyjeme, odstránime nožičky. Osušené ich poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.

2. 

kačacia pečeň 300 gramov  cibuľa 100 gramov  olej repkový 1 polievková lyžica

Pečienky očistíme, nakrájame na menšie kúsky a opražíme na cibuľke.

3. 

rozmarín

Pripravenú pečienku naplníme do šampiňónov a na vrch každého uložíme vetvičku rozmarínu.

4. 

Pečieme 20 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!