Slané krekry s medvedím cesnakom

Slané krekry s medvedím cesnakom

    

Chrumkavé pikantné krekry k poháru chladeného vínka.

recept,fotorecept,cesnak medvedí,Slané chuťovky,Bezlaktózové

Slané chuťovky

Kuchtil

Počet porcií

35

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

 

Recept

1. 

cesnak medvedí 100 gramov  olej olivový 100 mililitrov  voda 100 mililitrov

V teplej vode zmiešanej s olejom rozmixujeme ponorným mixérom cesnak.

2. 

múka hladká 250 gramov  kypriaci prášok do pečiva 1 čajová lyžička  soľ ½ čajovej lyžičky

V mise zmiešame múku s práškom do pečiva a soľou.

3. 

Cesnakové pesto primiešame do múky a vypracujeme cesto.

4. 

Cesto vyvaľkáme na plát hrubý 5 mm. Pokrájame na malé obdĺžniky. Krekry poukladáme na plech s papierom na pečenie.

5. 

Pečieme 15 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!

Ingrediencie

cesnak medvedí100gramov
kypriaci prášok do pečiva1čajová lyžička
múka hladká250gramov
olej olivový100mililitrov
soľ½čajovej lyžičky
voda100mililitrov