Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka

Obľúbená klasická bryndzová pomazánka. Vhodná na každú oslavu ako nátierka na jednohubky, ale aj vynikajúca ako raňajková pochúťka s chlebom.

recept,fotorecept,bryndza,Nátierky,Bezlepkové

Nátierky

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bryndza125gramov
cibuľa35gramov
korenie rasca mletá½čajovej lyžičky
maslo35gramov
paprika červená mletá¼čajovej lyžičky
smotana kyslá (10% tuku)1čajová lyžička

 

Recept

1. 

maslo 35 gramov  cibuľa 35 gramov

Cibuľu očistíme, nadrobno nakrájame a vymiešame s maslom.

2. 

bryndza 125 gramov  paprika červená mletá ¼ čajovej lyžičky  korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky  smotana kyslá (10% tuku) 1 čajová lyžička

Pridáme bryndzu, papriku, rascu a lyžičku smotany.

3. 

Dobre vymiešame.

Dobrú chuť!