Šampiňóny s kuracou pečienkou

Šampiňóny s kuracou pečienkou

Podávame s bagetami opečenými na masle.

recept,fotorecept,kuracia pečeň,šampiňóny,Kuracie mäso

Kuracie mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Kuracie mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bageta-
cesnak3strúčiky
cibuľa250gramov
korenie rasca mletá½čajovej lyžičky
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
kuracia pečeň500gramov
maslo-
múka hladká1polievková lyžica
olej repkový50mililitrov
soľ-
voda50mililitrov
šampiňóny400gramov

 

Recept

1. 

kuracia pečeň 500 gramov  múka hladká 1 polievková lyžica  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky  korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky  šampiňóny 400 gramov

Pečienky umyjeme a odstránime hrubšie kanáliky. Ľahko osušíme kuchynskou papierovou utierkou, poprášime múkou, rascou a korením. Premiešame.

2. 

cibuľa 250 gramov  olej repkový 50 mililitrov

Cibuľu ošúpeme, nakrájame na kolieska, rozoberieme a osmažíme v hlbokej panvici na oleji.

3. 

Pridáme šampiňóny a premiešame.

4. 

voda 50 mililitrov

Primiešame pečienky, podlejeme trochou vody a 15 minút dusíme pod pokrievkou.

5. 

cesnak 3 strúčiky  soľ

Nakoniec očistíme cesnak a pretlačíme ho do obsahu panvice. Premiešame a tesne pre podávaním osolíme.

6. 

bageta  maslo

Bagetky prekrojíme a krátko osmažíme z reznej strany na masle.

Dobrú chuť!