Restovaná králičia pečeň

Restovaná králičia pečeň

Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.

recept,fotorecept,cibuľa,králičia pečeň,Zajačie a králičie mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónne recepty

Zajačie a králičie mäso

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa150gramov
korenie majorán sušený½čajovej lyžičky
korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
králičia pečeň200gramov
kôpor¼čajovej lyžičky
olej slnečnicový3polievkové lyžice
tymián¼čajovej lyžičky

 

Recept

1. 

olej slnečnicový 3 polievkové lyžice  cibuľa 150 gramov

Cibuľu očistíme a pokrájame. Na panvici zohrejeme olej, pridáme cibuľu a do sklovita ju opečieme.

2. 

králičia pečeň 200 gramov  korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky  korenie majorán sušený ½ čajovej lyžičky  kôpor ¼ čajovej lyžičky  tymián ¼ čajovej lyžičky

Pečeň umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a pridáme ju k cibuli. Premiešame, posypeme korením, majoránkou, sušeným kôprom a tymiánom. Za častého miešania restujeme niekoľko minút.

Dobrú chuť!