RECEPTY
Mrvenička či drobenička sa s obľubou používa na posyp kysnutých i nekysnutých ovocných koláčov. Jej príprava je jednoduchá, stačí len dodržať pravidlo 2:1:1 (2 diely múky, 1 diel cukru a 1 diel masla).
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere ...
Jemná, krémová domáca zmrzlina. Zmrzlina je najlepšia 4-5 hodín po zmrazení. Ak ju máte v chladničke dlhšie, viac stuhne. Potom ju stačí pred podávaním nechať chvíľu povoliť a premixovať ponorným mixérom. Opäť nadobudne krásnu ...
Osviežujúci nápoj slobody :) Podávame s kúskami chemicky neošetrovanej limetky.
Domáca zmrzlina z kvalitných ingrediencií, jednoducho pripravená bez zmrzlinového stroja, finančne zaujímavá. Podávame v zmrzlinových pohároch, miskách, alebo na zmrzlinovom kornútku. Podľa chuti môžeme poliať rozpustenou čokoládou.
Trvanlivý krém na zákusky, torty, do rolád, na orechové rožteky či ako plnka do tortových oblátok...
Podávame so slamkou a plátkom čerstvého ananásu.
250 gramov maslového krému vhodného na plnenie suchého sviatočného pečiva.
Kvalitná a veľmi chutná, nadýchaná bábovka z celozrnnej múky a kávovinovej cereálnej zmesi.
Jednoduchý a osviežujúci nápoj na letné horúčavy
Jemný, pestrý, chutný zákusok.
Bábovka len pre veľkých.
Nadýchaná bábovka s matcha čajom a brusnicami. Pre svoju unikátnu zelenkavú farbu je vhodná aj ako veľkonočné pohostenie.
Sladký jednoduchý dezert pre náhodnú návštevu.
Domáce malinové nanuky, na ktorých si pochutia nielen deti.
Mrazený dezert. Maškrta v horúcich letných dňoch.
Populárny vzpružovák. Podávame so stopkovým zelerom na miešanie.
Rýchlo a jednoducho pripravené domáce nanuky.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies