RECEPTY
Tradičný taliansky krémový dezert.
Takýto kurací "budzogáň" zachutí aj deťom, ktoré inak špenát moc nemusia :)
Cestoviny s parenou brokolicou a paradajkami v jemnej bazalkovo - petržlenovej omáčke.
Talianska klasika "Spaghetti al pomodoro fresco e basilico" si našla popularitu v jedálničkoch gurmánov po celom svete vďaka jednoduchosti a príjemnej chuti.
Rýchla príprava zdravej a chutnej brokolicovej polievky, bez pridania soli vhodná aj pre deti.
Rýchla jednoduchá večera. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Základný postup pri varení údeného mäsa vhodného k prívarkom ako teplý pokrm. Konzumujeme klasicky aj na studeno, s horčicou a chrenom.
Tradičné talianske pesto výborne ochutí cestoviny. Nájdete v ňom povzbudzujúcu korenistú chuť parmezánu, orieškový podtón a jemnosť bazalky. Jednoducho "Spaghetti al Pesto Genovese".
Chutný obed nielen pre deti. Podávame s cestovinou.
Kombinácia slanej chuti mäsa a zemiakov pečených v ActiFry fritéze a sladkej chuti jahodovej omáčky vás iste osloví.
Rajčinová polievka na taliansky spôsob s bazalkou a parmezánom.
Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.
Rolky z lístkového cesta plnené ochuteným mletým mäsom a cícerom.
Obľúbený hamburger na rýchlo pripravenú večeru.
Svieže vafle, vhodné ako maškrta v horúcich letných dňoch.
Chutné hebučké vafličky ku kávičke :-)
Klasika s typickou chuťou zeleného korenia na smotane.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies