RECEPTY
Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.
Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.
Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.
Ananásová raita (Ananas raita, Pineapple Dahi Rait) je populárny indický dip, ktorý tak, ako každý príkrm na báze jogurtu pomáha pri znižovaní tepla z korenených jedál. Raita (nielen ananásová) sa podáva pri takmer každom tradičnom ...
Obľúbené zapekané šunkové fliačky s opečenou cibuľkou a syrovou vrstvou na povrchu. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom, alebo s kyslou uhorkou či čalamádou.
Aloo chole - jeden z indických receptov na zemiaky s cícerom. Podávajú sa ako samostatný pokrm, prípadne kombinovaný s chutnými zeleninovými koftami, zeleninovými a ovocnými šalátmi a pod.
200 gramov skvelej, hustej, pikantnej omáčky. Pesto z medvedieho cesnaku je plné vitamínov a v chladničke vám, po zaliatí trochou olivového oleja, vydrží niekoľko mesiacov. Vhodné je na ochutenie cestovín, do šalátov, alebo si ho ...
Jemné rezne pripravené v obrátenom trojobale, zľahka predsmažené a dusením dopečené v rúre. Podávame podľa chuti: so zemiakovým šalátom, varenými zemiakmi, ryžou, či len s ľahkým zeleninovým šalátom.
Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom alebo so zemiakovým pyré.
Tenké plátky varenej červenej repy s tuniakom vo vlastnej šťave z konzervy. Jednoduché, zdravé a chutné.
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Teplú zeleninovú žemlovku podávame ako hlavné jedlo s čerstvým paradajkovým alebo uhorkovým šalátom. Môžeme ju podávať aj na studeno ako slaný zeleninový koláč. Vhodná je aj ako príloha k vyprážanému či pečenému mäsu.
Chutná a zdravá polievka z čakanky pukovej.
Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.
Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou, podľa chuti aj s čerstvým zeleninovým šalátom.
Jeden z mnohých receptov na pokrm z chutných šampiňónov. Podávame s cibuľkovými zemiakmi, alebo so zeleninovým šalátom.
Chutný cestovinový obed, podávame so zeleninovými šalátmi alebo kyslou uhorkou.
Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.
Vyborná osviežujúca jogurtová polievka s uhorkou a kôprom. Podáva sa za studena a najlepšie chutí v letnom období.
Servírujeme s varenými alebo pečenými zemiakmi, poprípade so zeleninovým šalátom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies