RECEPTY
Ľahké a zdravé zeleninové jedlo.
Chutný strukovinový prívarok so zemiakmi a zdravým medvedím cesnakom. Inšpirované indickou kuchyňou.
Úžasne chutné, pečené placky zo zeleru. Aromatická vôňa zeleru sa pri príprave stratí a placky z neho sa stanú obľúbenou pochúťkou aj pre deti, ktoré zeler všeobecne nemusia :)
Rúrkovité cestoviny plnené tekvicovou smesou a zapečené s bešamelom.
Pestrejšia verzia fazuliek na cibuľke so sladkou mrkvou v redukovanej paradajkovej omáčke.
Chutný obed či večera z lesa. Ako prílohu môžeme podať zemiakovú kašu, zemiakový šalát, alebo len čerstvý chlieb.
Chutná plnená tekvica bez mäsa. Podávame so zemiakovou prílohou.
Jednoduchá obľúbená klasika na obed. Pre príjem nezdravého množstva energie konzumujmeme s hranolkami :) Pre príjem zdravšieho množstva energie doporučujeme ako prílohu varené zemiaky. Samozrejmosťou je podávanie tatárskej omáčky k ...
Ľahká večera nielen pre vegetariánov. Podávame naslano s čerstvou pažítkou. Tiež sa dá pokrm konzumovať nasladko, nakoľko je od množstva cibule už spočiatku jemne nasladlý. Stačí pridať trochu cukru a škorice.
Zbytková knedľová klasika s hubami? No, fakt že dobrota! Skúste k nej kvasenú kapustu... mňam!
Rýchla chutná večera.
Karfiolová pakora (Gobi pakora) je jedna z mnohých chutných a chrumkavých zeleninových pakor obľúbených v Indii. Podáva sa ako večerné občerstvenie s dobrou šálkou čaju. Môže tvoriť aj súčasť obedového menu.
Pre všetkých milovníkov pálivých jedál, ponúkame pikantnú praženicu s hubami.
Polovypražená brokolica.
Tradičný pokrm zo slovenskej kuchyne. Namiesto masti je možné pokrm upiecť aj na oleji a stane sa z neho vegetariánska pochúťka.
Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.
Vynikajúci a sýty bezmäsitý obed či večera.
Osemnásť kusov výborných placiek s kukuričnou príchuťou.
Aloo Baingan masala je obľúbený indický pokrm plný zeleniny a typického korenia. Ponúkame jeden zo základných receptov, ktorý má vzhľadom na veľkosť krajiny, z ktorej pochádza mnoho obmien.
Jemne pikantná, ľahko sladká, chutne slaná... nech vás táto kombinácia chutí neodradí, stojí za to vyskúšať. Podávame teplé ako prílohu alebo samostatný pokrm.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies