RECEPTY
Ľahká diétna večera.
Tradičný symbol Veľkonočných sviatkov, ktorý poteší nie len vaše chuťové zmysly.
Jednoduchá paradajková polievka z domáceho pretlaku a kúskov čerstvých paradajok. Deti obľubujú hustejšie polievky a preto pri servírovaný pridáme do polievky tvarovo malú, uvarenú cestovinu.
Pochúťka plná kolagénu.
Labužnícka marináda a kvalitné mäsko je základom pre túto lahôdku pivárov a grilmajstrov.
Polievku servírujeme s lyžičkou bieleho jogurtu.
Chutné pečené zemiaky.
Rýchle šťavnaté kuracie prsia
Výborné jedlo z kuracích pŕs zapečené vo forme na srnčný chrbát.
Slané a pálivé kuracie kúsky.
Jemná smotanová omáčka s omamnou chuťou húb.
Jemný gulášik z teľacieho móčingu mierne sladkej chuti. Základ je mäsko aj zeleninku opiecť a potom spolu variť do mäkka. Tradične sa mäso krája na stejky a pečie aj s kosťou.
Báječné a mimoriadne chutné pečené koleno. Podávame s chlebom, kyslou uhorkou, feferónkami, horčicou alebo chrenom.
Bedle plnené mäsovo-hubovou plnkou. Podávame so zemiakovou kašou.
Chutné mäsko s jemnou zelerovou omáčkou. Podávame so zemiakovou kašou.
Netradičná dobrota s príchuťou kokosu inšpirovaná prekrásnym Karibikom.
Šťavnatá kuracina s chutným syrom - obed, či večera pre všetkých gurmánov. Pokrm je vhodné zaradiť aj do jedálnička ľudí s nadváhou, pričom prílohu by mal tvoriť šalát z čerstvej zeleniny poliaty olivovým olejom.
Osviežujúci nápoj z mixovaného manga a jogurtu. Pochádza z Indie a je výborný! Podávame ho chladený alebo s ľadom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies