RECEPTY
Hrachový prívarok je najchutnejší s vareným údeným mäsom, posypaný opraženou cibuľou a s čerstvým voňajúcim chlebom.
Chutný letný prívarok. Pre nevegetariánov podávame s duseným hovädzím, alebo pre vegetariánov s volským okom.
Výborná letná, zemiaková príloha. Zemiačky sú chutné aj ako samostatný ľahký obed, či večera.
Jemné, tradičné pirohy zo zemiakového cesta, naplnené slivkovým džemom, zjemnené roztopeným maslom, ktoré si môžete ochutiť podľa vlastnej fantázie.
Hubová omáčka podávaná s knedľou je vynikajúci, rýchly, bezmäsitý obed.
Zdravá, príloha k jedlám z bravčového a hovädzieho mäsa. Porciou 250g získate iba 125 kcal.
Obľúbená omáčka z bielej fazule. Podávame s dochrumkava opečenými párkami a chlebom.
Obľúbený prívarok zo žltého poleného sušeného hrachu so šľahačkovou smotanou. Skutočná delikatesa.
Jednoducho skvelý prívarok pre všetkých milovníkov voňavého kôpru. Podávame s knedľou a vajíčkom vareným natvrdo.
Omáčku podávame k varenému i pečenému mäsu, k mäsovým guľkám, spolu s knedľou, alebo varenými zemiakmi.
Tradične podávame špenátový prívarok s varenými zemiakmi a volským okom.
Chutná príloha k mäsu. Vhodná aj ako predjedlo so syrovou oblohou. Zaujímavý vegetariánsky obed môže tvoriť takto pečená cvikla s kelovým prívarkom.
Jednoduchá príloha k obedu.
Návyková dobrota s typickou chuťou ovčieho syru Pecorino.
Omáčka - prívarok zo šošovice a zemiakov.
Výborný smotanový prívarok z kyslej kapusty so zemiakmi. Podávame s mäsovými guľôčkami alebo s fašírkou.
Jednoduchá a obľúbená omáčka, ktorá je klasicky najviac chutná s vareným hovädzím mäsom a s knedľou.
Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k údenému mäsu, ku pečenej kačke i králikovi.
Diétna kaša bez cholesterolu, vhodná ako príloha k pokrmom z mäsa.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies