RECEPTY
Ľahké a zdravé zeleninové jedlo.
Jemná zeleninová fašírka s príchuťou syra a slaninky. Podávame so zemiakovým pyré.
Šťavnatý obed z jedného hrnca.
Klasická polievka našej babičky.
Jemné rezne pripravené v obrátenom trojobale, zľahka predsmažené a dusením dopečené v rúre. Podávame podľa chuti: so zemiakovým šalátom, varenými zemiakmi, ryžou, či len s ľahkým zeleninovým šalátom.
Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom alebo so zemiakovým pyré.
Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.
Smotanovo-mliečna jarná polievočka. Podávame s vajíčkom uvareným na tvrdo.
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Jeden z mnohých receptov na pokrm z chutných šampiňónov. Podávame s cibuľkovými zemiakmi, alebo so zeleninovým šalátom.
Pšeno (lúpané proso) neobsahuje lepok. Má vysoký podiel esenciálnych mastných kyselín, je bohaté na minerály ako železo, fosfor, draslík, horčík, kremík a cenné vitamíny skupiny B.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť