RECEPTY
Obľúbená prekladaná kapusta s mletým hovädzím mäsom s ryžou, hovädzou klobásou, zaliata smotanou. Je to skutočne pochúťka!
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.
Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.
Stará, dobrá, chutná, slaná, kalorická dobrota :) Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou, vďaka čomu ešte viac priberieme :) Pre zdravšiu alternatívu doporučujeme podávať s dusenou zeleninkou.
Obľúbený segedínsky guláš, tentokrát s hovädzím mäsom a množstvom smotany. Podávame s knedľou, alebo chlebom. Komu ako chutí :)... rozhodne si pochutíte všetci! Odporúčame pri príprave použiť kvasenú kapustu s vínom, segedínsky ...
Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.
Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.
Chutný obed zo zemiakov, kvasenej kapusty, slaniny a vajec, obľúbený hlavne počas zimných mesiacov.
Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Ľahký diétny obed.
Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.
Jedna z mnohých možností pečenia kuracinky.
Jednoduchý recept ako spraviť zo sezónnej zeleniny ľahký dobrý obed.
Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.
Recept na prípravu výbornej musaky.
Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies