RECEPTY
Kapustovo-zemiakový nákyp so slaninkou a údeným.
Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.
Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Chutný obed zo zemiakov, kvasenej kapusty, slaniny a vajec, obľúbený hlavne počas zimných mesiacov.
Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.
Chutné špízy v sobotu na obed :)
Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Predjedlo vhodné počas hostín v zimných mesiacoch.
Zemiakový obed plný pestrých chutí.
Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.
Kvalitná domáca šunka s jemnou olivovou príchuťou. Z uvedeného množstva ingrediencií dostaneme asi 1/2 kg šunky.
Recept na prípravu výbornej musaky.
Podávame klasicky, s parenou žemľovou knedľou.
Chutná obmena obľúbenej plnenej fašírky. Podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou.
Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Jednoduchý recept na prípravu tradičného talianskeho hlavného jedla z cestovín a bravčového mäsa.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies