RECEPTY
Veľká zemiaková placka na plechu s ovsennými vločkami a ľanovými semienkami, ochutená opečenou cibuľou a medvedím cesnakom.
Aj takto po európsky sa dá pristúpiť k tejto typicky ázijskej potravine. Podávame napríklad so zemiakovým pyré a tatarskou omáčkou.
Chrumkavé domáce langoše z kysnutého smotanového cesta.
Chutná cuketová praženica vhodná na ľahkú letnú večeru.
Výborné placky pečené bez zbytočného tuku vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s pečenými zemiakmi, taktiež pripravenými v tejto fritéze.
Recept na tofu s fazuľou v paradajkovej omáčke s indickým korením. Podávame s ryžou, čerstvou zeleninou, alebo samostatne.
Karfiolový nákyp a pikantnou chuťou syra Niva, ktorý je obdobou francúzskeho syra Roquefort.
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Tofu tyčinky obalené v korenistom cestíčku.
Chutný bezmäsitý recept na pórový nákyp so šampiňónmi.
Obaľovaný karfiol pečený v rúre.
Obľúbené zemiakové placky, tentokrát s mrkvou :)
Skvelá príloha alebo hlavný chod? Je len na vás, čo si vyberiete!
Jemne kysnuté palacinky, plnené slanou plnkou.
Chutný vegetariánsky obed, či večera. Podávame s ryžou basmati.
Baklažánová omáčka s cícerom Baingan chana (chole) masala je obľúbený indický pokrm pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete podľa chuti ubrať, alebo aj pridať.
Recept na rýchly obed z karfiolu nielen pre vegetariánov.
Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.
Hrachový prívarok inšpirovaný indickou kuchyňou.
Obľúbené zelené placky v sezóne cukety.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies