RECEPTY
Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.
Jenoducho pripravený pokrm z bieleho tofu.
Jednoduchá bezmäsitá večera z obľúbenej cukety. Podávame so zemiakovou kašou, alebo len s chlebíkom.
Recept na tofu s fazuľou v paradajkovej omáčke s indickým korením. Podávame s ryžou, čerstvou zeleninou, alebo samostatne.
Tofu tyčinky obalené v korenistom cestíčku.
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Recept na vyprážané tvarohové pirohy v jemnom cestíčku so smotanou.
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Ostalo vám zemiakové pyré či kaša? Neviete čo s ňou? Upečte si tieto vynikajúce slané palacinky.
Chutné farebné lečo. Lečo môžeme konzumovať pripravené s vajíčkami, alebo aj ako dusenú zeleninovú prílohu.
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Chutná ľahká večera.
Výborný recept na prípravu filetu z tilapie nílskej na osviežujúco kyselkavej maslovej omáčke.
Jednoduchý recept na prípravu chutných placiek zo sezónnej tekvice.
Vyprážaná pochúťka z cukety je skvelým vegetariánskym jedlom aj pre nevegetariánov.
Ide to aj bez mäsa :) Chutný "hamburger" nielen pre vegetariánov.
Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.
Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies