RECEPTY
Ľahký a diétny obed po dňoch sviatočných.
Jednoduché a chutné jedlo z pár bežných ingrediencií jemne krémovej konzistencie doladené slano-kyslími kaparami. Namiesto kapár sa dajú použiť napríklad zelené olivy, alebo najemno nakrájané kyslé uhorky.
Klasické pečené kurča s ryžou. Pri servírovaní môžeme ryžu preliať výpekom. Podávame s kompótom.
Chutný obed na sobotu. Rizoto môžeme pred podávaním posypať strúhaným syrom.
Jednoduchý, odľahčujúci, bezmäsitý obed či večera. Pri servírovaní posypeme rizoto strúhaným syrom.
Lahodné krémové rizoto s hubami a zeleninou.
Obľúbený ryžový nákyp tentoraz so všetkými chuťami Vianoc.
Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.
Skvelý tradičný pokrm.
Jemné rizoto s obľúbenou hlivou ustricovou. Podávame so strúhaným syrom. Najchutnejší je parmezán.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies