RECEPTY
Veľká zemiaková placka na plechu s ovsennými vločkami a ľanovými semienkami, ochutená opečenou cibuľou a medvedím cesnakom.
Skvelé placky, plnené brokolicovo-syrovou plnkou, opečené v panvici na oleji.
Čo so zbytkom knedle z nedeľného obeda? No predsa "knedľovajíčková klasika"! :)
Chrumkavé domáce langoše z kysnutého smotanového cesta.
Chutná cuketová praženica vhodná na ľahkú letnú večeru.
Jednoduché vyprážané šampiňóny v trojobale. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Rýchly a jednoduchý recept na prípravu chutného hermelínu.
Bezmäsitý obed zo špaldových krúpov, póru, bryndze a medvedieho cesnaku.
Takto si pripravíte chutné cuketové placky s pridaním strúhaného syra.
Jemné, zeleninovo-orieškové placky zachutia každému gurmánovi.
Veľmi chutné a obľúbené, jarné placky z nových zemiakov a skvelého medvedieho cesnaku.
Tieto veľmi chutné jarné halušky môžeme podávať s bryndzou, alebo ako prílohu k perkeltom či paprikášom.
Jemne kysnuté palacinky, plnené slanou plnkou.
Výborný recept na zemiakové placky s kyslou kapustou.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Baklažánová omáčka s cícerom Baingan chana (chole) masala je obľúbený indický pokrm pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete podľa chuti ubrať, alebo aj pridať.
Vyprážaná pochúťka z cukety je skvelým vegetariánskym jedlom aj pre nevegetariánov.
Skvelá pochúťka zo zdravej špargle.
Jednoduchý recept na tofu v pikantnej marináde.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť