Jemný cviklový šalát s jogurtom a medovkou, ktorá dá šalátu upokojujúcu príchuť:) Šalát je vhodný ako príloha k pikantným pokrmom, alebo len tak, ako hlavný chod na večeru.
Kvalitný domáci rybací šalát, ktorý je oveľa chutnejší ako kupovaný a o ktorom viete, čo v ňom zaručene máte. Slede sú jemné ryby a dokonale sa hodia na prípravu tohoto šalátu. Šalát je možné pripraviť aj z iných kyslých ...
Obľúbený kapustový šalát s majonézou. Ponúkame veľmi chutný recept na jednu z jeho verzií. Podávame ako prílohu k pokrmom z mäsa. Ocenia ho všetci účastníci vašej domácej oslavy, kedy ho podávame k studeným obloženým misám.
"Caesar salad" vytvoril v roku 1924 taliansky šéfkuchár Caesar Cardini vo svojej reštaurácií v Tichuane, Mexiko. Zostavovali ho v rámci šou priamo na stole pred klientom. V tom čase sa podával ešte bez ančovičiek.