Miska sladkých zemiakov a cukety je plná vitamínov a minerálov. Podávame ako samostatný chod na diétnu večeru. Pokrm je vhodný aj ako príloha v nevegetariánskej strave.
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Chutná a výborná vegetariánska zelenina inšpirovaná indickou kuchyňou. Môžeme konzumovať s ryžou, alebo ako samostatný pokrm, zvlášť pri držaní odľahčujúcej diéty.
Keď sa zmieša táto netradičná a zdravá cestovina s chutnou zeleninkou vytvorí výborné rizoto. Drobné guľôčky kuskusu sú veľmi výživné a spolu so zeleninou dodajú ľudskému telu naozaj veľa minerálov a vitamínov.
Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...
Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a konzumácie.