RECEPTY
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.
Jednoduchá a rýchla príprava pochúťky z jarmokov, hodov a vinobraní. Môžeme ju pripraviť aj z kuracieho mäsa, takto je vhodnejšia pre deti.
Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Obľúbená pochúťka pre všetkých milovníkov pečených bravčových kolien :)
Pochúťka plná kolagénu.
Pečené mäso s ľahkou sladkou príchuťou.
Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.
Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.
Podávame s cestovinami alebo parenou žemľovou knedľou.
Chutný obed nielen pre deti. Podávame s cestovinou.
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Málokto odolá kombinácii smaženého bravčového mäsa, cibule, cesnaku, papriky, nakladanej uhorky a kečupu. Aby bol katov švih naozaj ostrý, treba mu sekeru nabrúsiť pikantnou paprikou.
Najklasickejšia rezňová klasika.
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.
Podávame s ryžou.
Báječné a mimoriadne chutné pečené koleno. Podávame s chlebom, kyslou uhorkou, feferónkami, horčicou alebo chrenom.
Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies