RECEPTY
Recept na prípravu jednoduchých a rýchlych rezňov vylepšených chutnou náplňou z nivy a slaniny.
Jednoduchý a chutný obed na každý deň.
Návod na prípravu výborných a jemných kuracích pečienok na cibuľke s hubami shiitake. Nie je problém použiť aj iné jedlé huby, podľa chuti stravníkov. Ako príloha je vhodná zemiaková kaša alebo ryža.
Obed, ktorý zachutí všetkým, za ktorý vás všetci pochvália. Podávame so zemiakovým pyré a so zeleninovou oblohou.
Podávame s cestovinami.
Vynikajúca grilovaná pochúťka vhodná na záhradnú oslavu. Podávame s čerstvým miešaným zeleninovým šalátom.
Ľahký diétny obed.
Jedna z mnohých možností pečenia kuracinky.
Actifry recept na prípravu farebných a obľúbených špízov so zeleninou v zázvorovej marináde.
Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou, podľa chuti aj s čerstvým zeleninovým šalátom.
Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.
Výdatné a chutné jedlo pre každého, koho čaká náročný deň.
Skutočne lahodná pochúťka. Podávame s ryžou, posypané čerstvou, prípadne sušenou, pažítkou.
Mäso, plnka, príloha - všetko naraz upečené. Jednotlivé porcie servírujeme jednoducho - v alobale v ktorom sme ich piekli.
Podávame s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom. Vhodná príloha je aj ryža.
Chuť slovenskej tradície.
Podľa tohoto receptu si bez problémov pripravíte chutné, mierne pikantné jemné rezníky.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť