RECEPTY
Jednoduchá príprava rýchleho a výdatného obeda, na ktorom si určite pochutíte.
Vynikajúca "sviečková" z kuracieho mäsa.
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Sýty a chutný šalát s hubami a chrumkavou zeleninkou. Ľahký na strávenie, vhodný aj ako hlavné jedlo.
Podávame s dusenou zeleninou alebo varenými zemiakmi.
Pochúťkový šalát, ktorý podávame jednoducho s chlebíkom.i
talianska chuťovka
Bravčovina v jemnej omáčke z mrkvy, brokolice a karfiolu. Podávame s haluškami alebo knedľou.
Tsatsici (caciky) je obľúbená grécka omáčka, alebo tiež šalát. Často sa podáva ako predjedlo, ale aj ako príloha ku gréckym jedlám napríklad k souvlaki či gyrosu.
Obľúbená polievka s chutnými quinoa semienkami.
Ľahký a osviežujúci šalátik s príchuťou ázie.
Pšeno (lúpané proso) neobsahuje lepok. Má vysoký podiel esenciálnych mastných kyselín, je bohaté na minerály ako železo, fosfor, draslík, horčík, kremík a cenné vitamíny skupiny B.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies