RECEPTY
Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.
Smotanová omáčka jemnej chuti, plná šampiňónov. Podávame s ryžou, alebo parenou knedľou.
Šťavnaté marinované kuracie prsia s mäkučkou bravčovou pečienkou, šampiňónmi, preliate syrovou omáčkou s petržlenovou vňatkou. Podávame s varenými zemiakmi.
Výborná pizza z cesta odporúčaného talianskym kuchárom.
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Zbytková knedľová klasika s hubami? No, fakt že dobrota! Skúste k nej kvasenú kapustu... mňam!
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Chutný bezmäsitý recept na pórový nákyp so šampiňónmi.
Placky plné tých najlepších chutí.
Recept na thajskú polievku Tom Kha Gai s kokosovým mliekom a kuracím mäsom.
Čo so sušenými hubami, ktorých nám z minulého roku zostalo veľa.
Ražniči bez pridaného tuku.
Na túto polievočku vám budú stačiť nožičky zo šampiňónov. Klobúčiky použite na iný pokrm z týchto chutných húb.
Vynikajúca chuťovka ktorá nesklame žiadneho gurmána.
Chutná a hutná knedľa s typickou mriežkovanou štruktúrou. Vylepšená hubovo-slaninková verzia.
Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.
Recept na prípravu cestovín v parnom hrnci s krátkym predvarením vo vode.
Chutný bezmäsitý obed.
Skutočná lahôdka pre labužníkov.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies