Farebná hovädzia roláda zapečená v lístkovom ceste. Môžeme ju podávať ako teplý obed so zemiakovou prílohou. Rovnako skvelá je aj na studeno a preto je veľmi vhodná ako veľkonočné pohostenie.
Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.
Chutné, jemné grilované mäsko, ktoré najlepšie chutí so zeleninovým šalátom. Zvlášť dávame do pozornosti Kapustový šalát s čedarom, Kapustový šalát Coleslaw a Zelerový fit šalát. Spoľahlivé recepty na ich prípravu hľadajte ...
Špízy sú jednoduchým a obľúbeným spôsobom prípravy jedla na grilovačke. Rovnako jednoduchá je ich príprava v rúre. Prípravou v alobale, či už na grile, alebo v rúre, sú oveľa viac šťavnatejšie.
Skvelo chutnajúce guľaté fašírky plnené celým vajíčkom uvareným na tvrdo. Vraj nechýbajú na žiadnom pikniku na britských ostrovoch. Zaručene si ich obľúbite aj vy, dobré sú s chlebom, zemiakmi i s prívarkom. Odporúča sa ...