RECEPTY
Nápadité a jednoduché jedlo so zdravou zeleninkou, ktoré lahodí ako ústam, tak aj oku.
Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.
Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.
Obľúbené plnené pečeňové lokše.
Jemné králičie mäsko v krémovej zeleninovej omáčke servírované s knedľou.
Lahôdka z kačacích stehien.
Hustá farmárska polievka zo šošovice, krúpov, kapusty a údeného mäsa.
Pečené vykostené kuracie stehná na zemiakoch, zapečené s troma druhmi syrov.
Chutná jemná kačacina - jednoduchý recept z čias dávno minulých. Podávame s uvedenou hroznovou omáčkou a lokšami, alebo s obľúbenou dusenou kapustou a knedľou.
Šťavnaté kačacie pečienky v sladko-slanej cibuľovej omáčke. Porcie pri servírovaní posypeme sušenými brusnicami, čím sa zvýrazní jemná sladká chuť pokrmu.
Podávame s dusenou kapustou a parenou knedľou poliatou výpekom z kačky.
Výborná strukovinová polievka. Veľmi chutí deťom pre ktoré ju varíme bez soli.
Šťavnatá kačacinka podávaná s jemnou, voňavou, vínovo-slivkovou omáčkou a zemiakovou kašou.
Jednoducho upečená kačka podávaná so sviežim letným šalátom. Je to pochúťka, vyskúšajte!
Jemné kačacie prsia v sladkokyslej hruškovej omáčke. Skutočná lahôdka. Podávame so zemiakovou kašou.
Mäkučké kačacie plátky v hustej ovocnej omáčke s vínom. Podávame so zemiakovou kašou.
Kačacie krídla zvyčajne používame na prípravu kačacieho vývaru, alebo ich pečieme ako celok s kačkou. Tak či onak, moc si na nich takto nepochutíme. Náš recept vám ponúka tip, ako z krídiel pripraviť skutočnú pochúťku.
Skutočná lahôdka pre labužníkov.
Niekto zeler obľubuje, niekto nie. V tejto skvelej kombinácii zachutí všetkým.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť