RECEPTY
Vynikajúca klasika.
Jenoducho pripravený pokrm z bieleho tofu.
Recept na tofu s fazuľou v paradajkovej omáčke s indickým korením. Podávame s ryžou, čerstvou zeleninou, alebo samostatne.
Jednoduchý ale veľmi chutný recept na karfiol zapečený s bešamelovou omáčkou a syrom na vrchu.
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Tofu tyčinky obalené v korenistom cestíčku.
Jednoduchý sýty obed či večera. Vhodný pre deti i dospelých.
Rýchly, jednoduchý, bezmäsitý obed. Podávame s haluškami.
Podávame s dusenou zeleninou alebo varenými zemiakmi.
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.
Veľmi chutné vegetariánske rizoto, ktoré zachutí nielen im.
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Tento recept nepatrí k jednoduchým a málo pracným, ale pri prvom súste každý pochopí že to jednoducho stojí za ten chuťový zážitok.
Vynikajúci zapekaný karfiol s extra bielkovinami v podobe tvarohu, na slano. Servírujeme s kyslými uhorkami alebo kyslou kapustou.
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Recept na rýchly obed z karfiolu nielen pre vegetariánov.
Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a  konzumácie.
Sýte slané palacinky. Môžeme podávať jednoducho, len s čerstvým syrom.
Vegetariánske "fašírky" vysmážané v chrumkavom strúhankovom obale.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies