RECEPTY
Vynikajúca klasika.
Čo so zbytkom knedle z nedeľného obeda? No predsa "knedľovajíčková klasika"! :)
Overené a kvalitne spracované recepty na hlavné jedlá. Listujte a vyberajte z nášho bohatého receptára, určite si v ňom nájdete ten správny fotopostup na prípravu svojho obeda či večere.
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Chutné strapaté šampiňónové klobúčiky podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.
Jednoduchý ale veľmi chutný recept na karfiol zapečený s bešamelovou omáčkou a syrom na vrchu.
Rýchly a jednoduchý recept na prípravu chutného hermelínu.
Bezmäsitý obed zo špaldových krúpov, póru, bryndze a medvedieho cesnaku.
Podávame s dusenou zeleninou alebo varenými zemiakmi.
Chutné cuketové placky s obsahom vyššieho podielu vlákniny vďaka primiešaným ovseným vločkám. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom a tatárskou omáčkou.
Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.
Tieto veľmi chutné jarné halušky môžeme podávať s bryndzou, alebo ako prílohu k perkeltom či paprikášom.
Zaujímavá kombinácia brokolice a syra
Veľmi chutné vegetariánske rizoto, ktoré zachutí nielen im.
Cestoviny s karfiólom, zapečené s krémovým syrom a výbornou jednoduchou omáčkou.
Sýte slané palacinky. Môžeme podávať jednoducho, len s čerstvým syrom.
Jeden z mnohých spôsobov ako si pripraviť chutný karfiol na obed. Podávame so zemiakovými prílohami.
Vegetariánske "fašírky" vysmážané v chrumkavom strúhankovom obale.
Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť